Vrouw en (open) relatie

Iedere vrouw gaat een relatie aan. In eerste instantie met zichzelf. In relatie met jezelf betekent voor mij jezelf voelen in je behoeften, grenzen, emoties, verlangens en in je lichaam. Als je daar verbinding mee kan maken, is het ook veel gemakkelijk om daarover te communiceren. Juist in relatie met een ander worden al deze facetten aangeraakt. In positieve zin of als trigger wat je als 'negatief' kan bestempelen. 


Ik zie alles wat er gebeurt, leuk of niet leuk, fijn of pijnlijk, als groei. Je relatie is je grootste spiegel. Groeien in jezelf en daarmee ook groeien in de relatie (mits je dat beide wilt). Waarbij je als vrouw ook echt in je vrouw-zijn mag gaan staan. 
Hoe vaak staan we als vrouw niet in onze mannelijke kant?  Zijn we de verbinding met ons vrouwelijke grotendeels kwijt. En mogen we die vrouwelijke kant in ons weer laten groeien en stralen. 

Zelf zit ik al 20 jaar in een (open) relatie met mijn levenspartner Lars. Een hele ontdekkingstocht met mezelf en met elkaar. En iedere keer weer leer ik en groei ik. Leer ik vooral mezelf ook steeds beter kennen in mijn grenzen, mijn behoeften en leer ik luisteren naar mijn lichaam. Mijn innerlijke wereld te ontmoeten.
Gemakkelijk is het zeker niet altijd. En daar heb ik ook hulp bij gezocht en soms nog. Iemand die mij kan spiegelen en helpen verbinding te maken met mijn lichaam, met mijn innerlijke wereld. Zodat ik mezelf steeds meer in mijn centrum mag voelen. Wie ben ik nu werkelijk? Los van alle gewoonten, (hechtings)patronen, kinderen, de relatievorm en alles om mij heen. 

Ik ondersteun je graag in jouw zoektocht. Naar wie je ten diepste bent. Jezelf te mogen ontmoeten in alle kwetsbaarheid. Zicht te krijgen op je patronen in relatie met jezelf en je partner. 

Ik heb jarenlange ervaring in het geven van retraites op dit gebied bij De Gewijde Reis (sinds 2005), sinds 2021 in het geven van individuele coachings in mijn eigen bedrijf Sacred Lotus. Ook geef ik stellenceremonies en retraites voor stellen. Om jezelf en elkaar te mogen ontmoeten in puurheid, echtheid, zonder pantser, zonder masker. Vanuit liefde voor jezelf en elkaar.